Home – Processverwarming en Wegenbouw

Procesverwarming en Wegenbouw

HOAF is niet alleen actief in de Agrarische en Publieke sector. Met haar jarenlange kennis en ervaring in het ontwikkelen en produceren van warmteoplossingen, biedt HOAF ook diverse procesverwarming en Wegenbouw oplossingen. 

Procesverwarming

Een belangrijke toepassing van de HOAF AMS systemen is de procesverwarming. Voorbeelden hiervan zijn het drogen en verwarmen van asfalt, beton, walsen of het drogen van diverse organische en niet organische producten. De voordelen ten opzichte van elektrische stralingsverwarming zijn het hoge vermogen ten opzichte van het stralingsoppervlak en de mogelijkheid om het apparaat toe te passen in mobiele apparatuur.

De HOAF ThermHIT® 100M
De HOAF WeedAir® 1002IB.

Wegenbouw

Door verkeers- en weersinvloeden ontstaan er na verloop van tijd scheuren en spleten in asfaltwegen. Als deze scheuren niet worden gerepareerd breiden de scheuren zich veelal uit en tast het wegdek verder aan. De scheuren en spleten kunnen worden gerepareerd met een vulmiddel, mits ze vooraf goed worden schoongemaakt en gedroogd. Voor deze voorbewerking is de HOAF Hot Dog® een uitermate geschikte mobiele handbrander.

Meer weten over Procesverwarming en Wegenbouw?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Menno, één van onze accountmanagers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Menno Looman

m.looman@hoaf.nl  |  +31 541 530 400

Neem contact met ons op

HOAF Infrared Technology, wij staan voor je klaar!