Home – Toepassingen – Onkruidbeheersing

Onkruidbeheersing

Het gebruik van chemische onkruid bestrijdingsmiddelen in het openbaar groen en land- en tuinbouw is de afgelopen jaren sterk aan banden gelegd of verboden.

Met onze thermische oplossingen wordt onkruid middels warmte bestreden. Door het onkruid kortstondig bloot te stellen aan warmte, stollen de eiwitten en barsten de wanden van de vochtcellen waardoor de bladeren verwelken. Afhankelijk van de situatie wordt de passende techniek gekozen. Zo hebben we technische oplossingen op het gebied van branden, hetelucht en in hybride vorm.

Land- en tuinbouw

Of het nu gaat om onkruidbeheersing in een kleine of grote kas, op een open veld of op zaaibedden en ruggen, oppervlaktes worden snel en economische schoongebrand en oppervlakkig ontsmet met onze producten.

Openbaar groen

Met een breed assortiment aan mogelijkheden hebben we voor elke situatie een geschikt product. Zo worden onze producten ingezet voor het beheren van onkruid bij kleine oppervlaktes als tuinpaden, opritten en terrassen en grote oppervlaktes zoals trottoirs, pleinen en andere soorten verharde en onverharde oppervlaktes.

Meer weten over onkruidbeheersing?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

HOAF Infrared Technology, wij staan voor je klaar!