Home – Openbaar groen – Hete lucht

Openbaar groen

Hete lucht

De HOAF hete lucht schroeiers bestrijden onkruid door middel van geforceerde hete lucht, zonder dat er sprake is van vlamcontact. Het onkruidverwelkingsprincipe is gebaseerd op een krachtige warme luchtstroom die onder de geïsoleerde kap gelijkmatig wordt verdeeld. Door de ongewenste vegetatie hieraan bloot te stellen, stollen de eiwitten en barsten de vochtcellen waardoor de plant verwelkt.

Handschroeiers

De HOAF hete lucht handschroeiers zijn geschikt voor het schroeien van kleine oppervlaktes rondom het huis, tuinpaden en terrassen als grote oppervlaktes zoals pleinen, wandelroutes en fietspaden.

Claim je gratis folder!

Download de folder over onze WeedAir Handschroeiers. Door dit te doen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanbouw onkruidschroeiers

De HOAF hete lucht aanbouw onkruidschroeiers zijn geschikt voor het schroeien van grote oppervlaktes zoals trottoirs met obstakels zoals straatmeubilair maar ook voor ongewenste vegetatie op praktisch alle soorten verharde en onverharde oppervlaktes.

Claim je gratis folder!

Download de folder over onze WeedAir aanbouw onkruidschroeiers. Door dit te doen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Meer weten over HOAF Infrared Technology?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Menno, één van onze accountmanagers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Menno Looman

m.looman@hoaf.nl  |  +31 541 530 400

Neem contact op met Menno

Menno Looman staat voor je klaar.