Home – Over HOAF

Over HOAF

Wij zijn HOAF Infrared Technology. Al meer dan vijftig jaar realiseren wij thermische oplossingen, op basis van onze eigen brander technologie, voor klanten over de hele wereld.

De opgebouwde kennis en ervaring wordt toegepast in verschillende producten. Zo produceren wij naast ons productassortiment op het gebied van niet-chemische onkruidbeheersing onder andere ook infrarood stralingsverwarming voor industriële en commerciële toepassingen.

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Al onze producten worden volledig geproduceerd in Nederland. Door de goede samenwerking met de NieuweWeme Groep hebben we het gehele proces, van ontwikkelen en engineeren tot aan de eindmontage, in eigen hand. We produceren alle onderdelen zelf en houden op die manier de doorlooptijd zo kort mogelijk waardoor de leveringstijd gewaarborgd blijft! Dat we daarbij topkwaliteit leveren, bewijzen we elke dag weer. We zijn dan ook trots op onze ISO9001:2015-certificering.
Al onze producten komen uit onze eigen maakfabrieken.
Als onderdeel van de NieuweWeme Groep zijn wij in staat alles in eigen huis te produceren. Zo staan we garant voor de kwaliteit!

NieuweWeme Groep

HOAF Infrared Technology is onderdeel van de NieuweWeme Groep. De groep bestaat uit een aantal bedrijven, die gezamenlijk complete projecten en producten ontwikkelen, engineeren, produceren en distribueren over de gehele wereld. Wat begon met één persoon vanuit de garage, is inmiddels een organisatie met meer dan 150 collega’s. Met de opgebouwde diversiteit aan kennis en een breed scala aan technische mogelijkheden gaat de NieuweWeme Groep elke opdracht aan. Met als doel: samen met de klant mooie eindproducten maken!

Meer weten over HOAF Infrared Technology?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

HOAF Infrared Technology, wij staan voor je klaar!