Home – Specials

Specials

Naast ons productassortiment op het gebied van niet-chemische onkruidbeheersing hebben wij ook een aantal specials in ons assortiment. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor een bepaalde situatie of met een specifiek doeleinde. Één ding is zeker, ze maken gebruik van onze brander technologie!

HOAF Taludbrander

De HOAF Taludbrander is speciaal ontwikkeld om onkruid te bestrijden op een 30 km lange dijk langs het IJsselmeer. Noorse keien en steile dijkhellingen vormen hierbij een extra lastige hindernis. Door de bestaande HOAF brander technologie te combineren met een opklapbare HOAF Twin Sprite® ontstaat een machine met een werkbreedte van 5000 mm. Door het lichte gewicht kan deze eenvoudig gekoppeld worden aan een giek, waardoor een diepte van 13 meter behandeld kan worden.

De HOAF Taludbrander van de J. van Bodegom & Zn.
De HOAF WeedAir® 300 in gebruik.

HOAF WeedAir® 300

De HOAF WeedAir® 300 is speciaal ontwikkeld om onkruid te bestrijden op de Maasboulevard van Rotterdam. Met grote oppervlaktes als havens met brede kades is een brede machine noodzakelijk. Door de bestaande HOAF WeedAir® 150 uit te breiden met twee HOAF WeedAir® 75 machines ontstaat een werkbreedte van 3000 mm. Zo kan een oppervlakte van drie meter in één werkgang behandeld worden.

Meer weten over onze specials?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of ben je zelf op zoek naar een speciaal op maat gemaakte machine? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

HOAF Infrared Technology, wij staan voor je klaar!