Home – Land- en tuinbouwBranders – HOAF KB® 1.5 Single

HOAF AMS 7

De HOAF AMS 7 is een compacte hoogtemperatuurstraler die zijn toepassing vindt in zowel de procesverwarming als de utiliteitsverwarming. De brander is volledig van roestvaststaal vervaardigd en voorzien van een compact samengeperst gaaspakket. De HOAF AMS 7 hoogtemperatuurstraler kenmerkt zich door een hoog vermogen ten opzichte van het relatief kleine stralingsoppervlak.

Een belangrijke toepassing van de HOAF AMS 7 is de procesverwarming. Voorbeelden hiervan zijn het drogen en verwarmen van asfalt, beton, walsen of het drogen van diverse organische en niet organische producten. De voordelen ten opzichte van elektrische stralingsverwarming zijn het hoge vermogen ten opzichte van het stralingsoppervlak en de mogelijkheid om het apparaat toe te passen in mobiele apparatuur.

Stralingsverwarming

Stralingsverwarming is uitermate geschikt voor het verwarmen van grote ruimtes zoals fabriekshallen, magazijnen, scheepswerven, sporthallen, kerken en winkelcentra. Tevens is het mogelijk om met stralingsverwarming een bepaald deel van een ruimte te verwarmen, bijvoorbeeld een werkplek. Stralingsverwarming kan ook worden gebruikt voor het beperken van de relatieve vochtigheid, bijvoorbeeld in magazijnen waar corrosie gevoelige materialen liggen opgeslagen

Een behandeling met de HOAF KB® 1.5 Single levert een belangrijke bijdrage aan het verlagen van de ziektedruk.

Specificaties

Gassoort Propaan G31
Vermogen 7 kW
Lengte Stralingsoppervlak 520 mm
Breedte Stralingsoppervlak 150 mm
Gewicht 3 Kg
Gasaansluiting 1/4″ buitendraad / 12 mm Ermeto

Meer weten over de HOAF AMS 7?

Heb je vragen of ben je enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Menno, één van onze accountmanagers. Hij helpt je verder en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden.

 

Menno Looman

m.looman@hoaf.nl  |  +31 541 530 400

Neem contact op met Menno

Menno Looman staat voor je klaar.